Η εταιρία μας

Egomion memorable options – modern gifts with greek designs

Η εταιρία “Egomion memorable optionsmodern gifts with greekdesigns” δραστηριοποιείται στον χώρο των τουριστικών ειδών δώρων επί σειρά ετών, προσφέροντας το καλύτερο στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Τα στελέχη της εταιρείας Egomion λατρεύουν αυτό που κάνουν και αυτό είναι κάτι που φαίνεται σε κάθε προϊόν που διαθέτουν. Η τεράστια γκάμα προϊόντων, συνδυαστικά με τη μεγάλη γνώση της αγοράς, επιτρέπουν στο Egomion memorable options να ξεχωρίζει στον τουριστικό κλάδο.

Με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού

Το σχεδιαστικό τμήμα της Egomion memorable options εξελίσσει συνεχώς νέα σχέδια είτε μιλάμε για κλασικά souvenir, οικιακά είδη, διακοσμητικά, γυναικεία αξεσουάρ, ακόμα και καλλυντικά προϊόντα. Η σειρά Egomion memorable options έρχεται να εντάξει το ελληνικό μοτίβο στο τουριστικό δώρο μέσα από πρωτότυπες ιδέες εφαρμοσμένες σε χρηστικά αντικείμενα.

Το μεγάλο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι το γεγονός πως έχει αξιοποιήσει ιδιαίτερα σημεία από μέρη τοιχογραφιών και αγαλμάτων, για να δημιουργήσει χειροποίητα είδη δώρων χρηστικά και διακοσμητικά, αναδεικνύοντας την πολιτισμική μας κληρονομιά με λιτό και μοντέρνο τρόπο.

Χειροποίητα προϊόντα

Όλα τα προϊόντα της Egomion memorable options βασίζονται σε διαχρονικά αρχαία ελληνικά μοτίβα, τα οποία όμως ενσωματώνουν μια σύγχρονη ματιά. Τα περισσότερα διαθέτουν σχήματα και διάκοσμους, εμπνευσμένα από μορφές και μοτίβα διαφόρων περιόδων της ελληνικής τέχνης. Φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι και γούστο, όντας παράλληλα χρηστικά αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Πέρα από την ευρεία προϊόντική γκάμα, το έμπειρο προσωπικό της Egomion memorable options διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να καλύψει κάθε απαίτηση και να φέρει εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές παραγγελίες!

 

previous arrow
next arrow
Slider