Κατασκευαστής-Σχεδιαστής: Egomion

Ρολόι-βραχιόλι μπλέ σε σχήμα μαργαρίτα με μοτίβο “δελφίνια”

Κατηγορία:
Υλικό:

Χρώμα: Χρυσό-Μπλέ

Κωδικός Προϊόντος: ERMGB0005

Ρολόι-βραχιόλι μπλέ σε σχήμα μαργαρίτα με μοτίβο “δελφίνια”. Με κάσα χρώματος χρυσού με σχήμα μαργαρίτας, μπλέ καντράν με μοτίβα “δελφίνια” και μπλέ δερμάτινο λουρί.
Μοτίβο από λεπτομέρεια τοιχογραφίας στην αρχαία Κνωσσό της Κρήτης.
Συνοδεύεται με συσκευασία/βιτρίνα σε εξάγωνο σχήμα.

Λουράκι από φυσικό δέρμα σε τρία χρώματα, κρικάκια/ακροδέκτες/κούμπωμα από inox, μηχανισμός movement LR626 κάσα από alloy, πλάτη από inox.
Η σειρά ρολογιών της Egomion έρχεται να εντάξει το ελληνικό μοτίβο στο γυναικείο αξεσουάρ.
Απομονώνοντας και αξιοποιόντας ιδιαίτερτα σημεία από μέρη τοιχογραφιών της αρχαίας Κνωσσού καθώς και της αρχαίας Σαντορίνης, τα προσαρμόσαμε στο καντράν του ρολογιού και συνδυαστικά μρ την “σπείρα” η οποία κοσμεί την κάσα του ρολογιού ως μια ιδιαίτερη πινελιά του αξεσουάρ αυτού, δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο και πρωτότυπο ρολόι-βραχιόλι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Κνωσσός

Το μινωικό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσσού, σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα, με συνεχή ζωή από τα νεολιθικά χρόνια έως τον 5ο αι. Είναι χτισμένο στο λόφο της Κεφάλας, με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα αλλά και στο εσωτερικό της Κρήτης. Κατά την παράδοση, υπήρξε η έδρα του σοφού βασιλιά Μίνωα. Συναρπαστικοί μύθοι, του Λαβύρινθου με το Μινώταυρο και του Δαίδαλου με τον Ίκαρο, συνδέονται με το ανάκτορο της Κνωσσού.

Πηγή: Βικιπαίδεια

Προτεινόμενα προϊόντα