Κατασκευαστής-Σχεδιαστής: Egomion

Ρολόι-βραχιόλι μαύρο σε σχήμα μαργαρίτα με μοτίβο “χελιδόνια”

Κατηγορία:
Υλικό:

Χρώμα: Χρυσό-Μαύρο

Κωδικός Προϊόντος: ERMSB0007

Ρολόι-βραχιόλι μαύρο σε σχήμα μαργαρίτα με μοτίβο “χελιδόνια”. Με κάσα χρώματος χρυσού με σχήμα μαργαρίτας, μαύρο καντράν με μοτίβα “χελιδόνια” και μαύρο δερμάτινο λουρί.
Μοτίβο από λεπτομέρεια της τοιχογραφίας της άνοιξης στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης.
Συνοδεύεται με συσκευασία/βιτρίνα σε εξάγωνο σχήμα.

Λουράκι από φυσικό δέρμα σε τρία χρώματα, κρικάκια/ακροδέκτες/κούμπωμα από inox, μηχανισμός movement LR626 κάσα από alloy, πλάτη από inox.
Η σειρά ρολογιών της Egomion έρχεται να εντάξει το ελληνικό μοτίβο στο γυναικείο αξεσουάρ.
Απομονώνοντας και αξιοποιόντας ιδιαίτερτα σημεία από μέρη τοιχογραφιών της αρχαίας Κνωσσού καθώς και της αρχαίας Σαντορίνης, τα προσαρμόσαμε στο καντράν του ρολογιού και συνδυαστικά μρ την “σπείρα” η οποία κοσμεί την κάσα του ρολογιού ως μια ιδιαίτερη πινελιά του αξεσουάρ αυτού, δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο και πρωτότυπο ρολόι-βραχιόλι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Η τοιχογραφία της Άνοιξης

Η τοιχογραφία της Άνοιξης είναι τοιχογραφία, η οποία κοσμούσε τον νότιο, τον δυτικό και τον βόρειο τοίχο του δωματίου Δ2 στο Συγκρότημα Δ του προϊστορικού οικισμού του Ακρωτηρίου, σχηματίζοντας ένα ενιαίο σύνολο που έφτανε έως το δάπεδο. Ο τέταρτος τοίχος του δωματίου είχε πόρτα και διπλό παράθυρο. Είναι η μοναδική τοιχογραφία του Ακρωτηρίου που βρέθηκε ολόκληρη στη θέση της. Υμνεί τον ερχομό της Άνοιξης και πιθανότατα ο χώρος, στον οποίο βρέθηκε, ήταν χώρος ιερός, κάτι στο οποίο συνηγορεί και το γεγονός ότι έξω από αυτό, προς στην ανατολή, βρέθηκαν σκεύη ιεράς σημασίας. Θεωρείται ότι ο ίδιος ζωγράφος φιλοτέχνησε και τις Κροκοσυλλέκτριες.

Πηγή: Βικιπαίδεια

Προτεινόμενα προϊόντα