Κατασκευαστής-Σχεδιαστής: Egomion

Χαρτοπετσετοθήκη ρητίνης-inox με μοτίβο “Ανθέμιο”, μαύρη

Υλικό: Ρητίνη

Χρώμα: Μαύρο-Ασήμι

Κωδικός Προϊόντος: ENHRI0002

Χαρτοπετσετοθήκη – θήκη χαρτιού ρητίνης-inox με μοτίβο “Ανθέμιο”. Με όψη μαύρου γρανίτη και από ανοξείδωτο ατσάλι. Χαρτοπετσετοθήκη ρητίνης-inox με μοτίβο “Ανθέμιο”. Με όψη λευκού γρανίτη και από ανοξείδωτο ατσάλι. Με πρωτοποριακό design από την Egomion που θα κάνει το τραπέζι σας να ξεχωρίζει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Ανθέμιο

Το ανθέμιον, όρος προερχόμενος από το άνθος = λουλούδι στην αρχαία Ελληνική γλώσσα, είναι σχηματοποιημένο άνθος που χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό θέμα. Πρόκειται για κλασική διακόσμηση που χρησιμοποιεί τα φύλλα του αγιοκλήματος ή άλλων φυτών και χρησιμοποιείται σε ζωφόρους ή ως στοιχείο διακοσμητικής απόκρυψης ατελειών στις άκρες μιας στέγης, ή σε σημεία ένωσης οικοδομικών στοιχείων.

Ο συνηθέστερος τύπος αρχαιοελληνικού ανθέμιου προσομοιάζει στα άνθη του αγιοκλήματος, αλλά χρησιμοποιείται επίσης ευρέως και ο τύπος που προσομοιάζει στα φύλλα του φοίνικα. Οι παραπάνω τύποι απαντώνται στην κλασική Ελληνική και Ρωμαϊκή αρχιτεκτονική και συναφή ρεύματα τέχνης, όπως ο Κλασικισμός, ο Νεοκλασικισμός κ.λπ..

Πηγή: Βικιπαίδεια

Προτεινόμενα προϊόντα