Η εταιρία μας

Η εταιρία Olon Products

Η εταιρία “OLON products” δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδών δώρων και των τουριστικών ειδών δώρων. Είναι μια εταιρία με φρέσκιες ιδέες στο design και στον τρόπο ανάδειξης του Ελληνικού πολιτισμού μέσω ελληνικών τουριστικών προϊόντων. Υπό την επωνυμία “Egomion memorable options” και “Atofio pure” υπογράφονται ιδιαίτερα suvenir, οικιακά είδη, γυναικεία αξεσουάρ καθώς επίσης και καλλυντικά προϊόντα.

Egomion memorable options

Η σειρά “Egomion memorable options” έρχεται να εντάξει το ελληνικό μοτίβο στο τουριστικό δώρο μέσα από πρωτότυπες ιδέες εφαρμοσμένες σε χρηστικά αντικείμενα.
Ετσι, απομονώνοντας και αξιοποιώντας ιδιαίτερα σημεία από μέρη τοιχογραφιών, αγαλμάτων και διάκοσμων, δημιουργήσαμε χειροποίητα είδη δώρων χρηστικά και μη, αναδεικνύοντας την πολιτισμική μας κληρονομιά με τρόπο λιτό και μοντέρνο.  Χρησιμοποιήσαμε διαχρονικά αρχαία ελληνικά μοτίβα με μια σύγχρονη αισθητική ματιά. Τα προϊόντα μας έρχονται να αναδείξουν το αρχαίο ελληνικό στοιχείο διαφόρων περιόδων και περιοχών, με τρόπο μοντέρνο και ενταγμένο στην σύγχρονη αισθητική.
  Οι σειρές μας έρχονται με αυτόν τον τρόπο να εντάξουν το ελληνικό μοτίβο στο τουριστικό δώρο μέσα από πρωτότυπες ιδέες εφαρμοσμένες σε χρηστικά αντικείμενα.

 

 

 

previous arrow
next arrow
Slider